diumenge, 25 de maig del 2008

Felicitats Kike!!!

buerno , ma ger m'ha dixat lo ps i us puc ascriure. estem felissos perque venen hormones femenines a la family!!!!ke fort!
jo he decidit que enlloc de tenir xiquets tindre gossets, mai anamorat de hares, quina cukadeta, en xip esta guapissim
avui fa moooolts anys, erase que te era, en los principios de los siglos, nació una cosita xiquitiiiiina, xiquitiiina, era tan barrufet que va naixer i no lo veien!
asusutats lo van posar a una overa especial, que donava caloreta, i el van regar cada dia, pero es van aquivopcar de abono i al barrufet nomes li creixia una cosa. asverades les infermeres van decidir traure'l de la overa i deixar-lo tal i com astava. per aixo enrique va quedar-se aixi, petit en essencia, pero gran en... interiors...
en fi, que ara va en una mossa que no mos vol ansenyar, se parla de que conviuen i que ella dixa les braguilins asteses al balcó, davant del canal!
en fi que li desitgem a kiki molts anys de motos, xiques i rock and roll i que volem un xikilienriki petitet, o sino que adopten un gosset, ja veieu que jo maconformo.
felicitats kike i per mooooooooooooooooolts anys!!!!!!!!I FELICITATS A TA MARE I A TUN PARE PER HAVER-TE PORTAT, I AGUANTAT....!!!!
CARLOS TU TAMBE, AZNIMO!

1 comentari:

Carlos ha dit...

Feliços 31 TITO!!!

A veure si t'espaviles i com a bon enginyer revises els processos i me fas tio!!!!

B7s